Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мосинов: Бургас живее само от глоби и санкции

Мосинов: Бургас живее само от глоби и санкции

„Бургас живее само от глоби и санкции! "Раят на земята" - Бургас, е само привиден.“ Това заяви общинският председател на БСП Евгений Мосинов по повод отчета на бюджета на Община Бургас за 2013г., който ще бъде разгледан утре на сесия на местния парламент.

„Бургас живее само от глоби и санкции! "Раят на земята" - Бургас, е само привиден.“ Това заяви общинският председател на БСП Евгений Мосинов по повод отчета на бюджета на Община Бургас за 2013г., който ще бъде разгледан  утре на сесия на местния парламент.

”Как може зам.-кметът по финанси в община Бургас Красимир Стойчев  да твърди, че общината е добре, след като изпълнението на приходната част за 2013 година възлиза на 87%. Това означава, че или общината не може правилно да събира приходи или, че този град не може да си плаща”- каза Евгений  Мосинов. Според справката, приходите от туристическа такса са 350 000 лева при заложени 490 000 лева, от такси за недвижими имоти в бюджета са влезли 11 208 000 при заложени 12 700 000 лева. Оказа се според изнесените факти от кметската админстрация, че Бургас  е първенец по глоби - 3 милиона 120 хиляди лева.

Според него  по времето  на Димитър Николов парите на Бургас се управляват зле. И прибави и фактът, че за седем години управление Бургас е с дълг от 60 милиона лева.Лидерът на БСП Бургас поиска и отговор от кмета Димитър Николов за блокираните в КТБ 21 млн.лв. общински пари. Мосинов пита кой е взел решение парите да бъдат депозирани там и то без проведен конкурс.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега