Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мосинов: Общинският съвет на Бургас върви към тъжен финал

Мосинов: Общинският съвет на Бургас върви към тъжен финал

Общинският съвет на Бургас върви към тъжен финал - миришещ, звучащ шумно и преминал към лични конфликти. Това заяви на нарочна пресконференция председателят на общинската организация на БСП и общински съветник Евгений Мосинов.

Общинският съвет на Бургас върви към тъжен финал - миришещ, звучащ шумно и преминал към лични конфликти. Това заявина нарочна пресконференция председателят на общинската организация на БСП иобщински съветник Евгений Мосинов. Повод за заключението му стана отменената сесия,която по график е трябвало да се проведе на 11 август. Преди дни обаче съветницитебили известени чрез СМС, че изобщо през август няма да има сесия, а тя ще сепроведе на 8 септември.

„Попитах колегата Луков поради какви причини се отлагасесията. Хипотетични са няколко причини – общинската администрацияне е захранила ОбС с докладни. В този случай това е камък в тяхната градина –Общината малко е спряла да работи. Втората хипотеза е, че някой е решил да сиползва отпуските през август. Третата хипотеза е, че някой не иска ОбС дазаседава, защото там се говори, разменяме си реплики, понякога остри, ипоследиците от някои реплики се носят и миришат цяла седмица из Бургас. Нямам отговор от колегата Луков“, допълни Мосинов.  

Според социалиста „…Бургас го очакватмного важни решения, които трябва да бъдат обсъдени“. Пример за това едокладната за даване на повече права на комисията за ПСФК"Черноморец" и въпросът за концесионера на спирките по проекта за Интегриран градски транспорт. През миналата сесия част от последните докладнитена ГЕРБ не бяха приети заради липсата на много от съветниците им. Някои гласуваха,а реално те не присъстваха в залата. Може би част от тях са недоволни, че нямада бъдат отново в ОбС или пък са спокойни, че местата им са сигурни",коментира Мосинов.

Той е категоричен, че ще търси начини Общинският съвет да бъде свикан през идния месец. Ако това не стане, той обеща да събере своята група пред сградата на НХК, в която се провеждат заседанията на местния парламент и да постави публично интересуващите го теми.

По повод предстоящите избори Мосинов обяви, че очаква балотаж, където противник ще му бъде Димитър Николов. "Както е тръгнало изборите ще се превърнат в личен двубой между двама кандидати, това не ми харесва. РБ бие отбой, НФСБ започва малко да изпуска влака. Смея да твърдя, че съм най-разпознаваемото име на левицата в Бургас. Уверен съм, че бургазлии ще разберат нуждата от ново управление", завърши той.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега