Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Моуриньо готов за сериозен сблъсък с Манчестър Юнайтед

Моуриньо готов за сериозен сблъсък с Манчестър Юнайтед

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо се радва, че неговите възпитаници ще имат честта да премерят сили с такъв класен съперник като „червените дяволи” в четвъртфиналите на Шампионска лига.

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо се радва, че неговите възпитаници ще имат честта да премерят сили с такъв класен съперник като „червените дяволи” в четвъртфиналите на Шампионска лига.

Юнайтед гостуват на „Сантиаго Бернабеу” на 13-ти февруари в първия мач между двата европейски гранда, като това ще 15-та среща межу португалския стратег и легендарния наставник на лидерите във Висшата лига Сър Алекс Фъргюсън. Статистиката до момента е изцяло на страната на Моуриньо, който е успял да победи шотландския стратег в седем сблъсъка и има само две загуби, но никога не успявал да си тръгне с трите точки от „Олд трафорд”, в мач от най-комерсиалният евро турнир.

Мениджърът на „Лос Бланкос” е насочил своето внимание изцяло върху трофея от Шампионска лига, след като тази седмица разкри, че е „невъзможно”да защитят титлата си в Примера Дивисион. Моуриньо разки в последните новини от Шампионска лига на „RMC”: „Нашата цел е десети трофей от Шампионска лига, но трябва да сме наясно, че този турнир може да бъде спечелен и от някой от другите отбори.” „Ние трябва да тренираме усилено за да постигнем тази цел, след като сме далеч от лидерската позиция в шампионата.” „Сблъсъкът с Манчестър Юнайтед ще бъде невероятен. Аз го предпочитам. Фъргюсън е фантастичен пример за старши-треньор. Той дойде да проучи моя отбор, но и аз сторих същото с неговия.” Двата отбора ще се срещнат за първи път в средата на февруари, като е трудно да се даде ясна прогноза за мачове в тази напреднала фаза на Шампионска лига.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега