Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Музикалното в Бургас стартира нов международен виртуален конкурс

Музикалното в Бургас стартира нов международен виртуален конкурс

Организаторите си поставят за цел да популяризират възможностите и постиженията на деца и младежи в областта на музикалните, сценичните и визуални изкуства чрез съвременните технологии.

Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" даде началото на нов Международен виртуален конкурс,  който носи името "FLYING STAGE". Идеята на този проект е да се създаде виртуално пространство на съмишленици, за които изкуството е неделима част от живота. Организаторите си поставят за цел  да популяризират възможностите и постиженията на деца и младежи в областта на музикалните, сценичните  и визуални изкуства чрез съвременните технологии.

Конкурсът ще се провежда ежегодно и в него ще могат да участват деца и младежи до 19 години, в  направления "Музикално изкуство", "Театрално изкуство", "Балетно изкуство" и "Изобразително изкуство". Участниците ще бъдат  разпределени по специалности и възрастови групи, съобразно регламента на тези категории.

Конкурсната програма се представя само в електронен вид, като нейното съдържание, техническите изисквания към материалите и сроковете за представянето им  се определят в регламента за съответната категория. Конкурсната програма и профил на всеки участник  ще бъдат публикувани в сайта на конкурса и ще бъдат достъпни за всички.

Участниците във виртуалния конкурс "FLYING STAGE" ще бъдат оценявани от международно жури, което ще присъди по една GRAND PRIX за всяка една от категориите в основните направления. Носителите на приза ще вземат участие в гала концерт на конкурса в град Бургас през месец юни.

Регистрацията за конкурса "FLYING STAGE" се осъществява чрез видеозапис и само по електронен път и е възможна до 10-и февруари 2018 г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега