Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Музикалното влиза във "Включи града" 2017

Музикалното влиза във "Включи града" 2017

Общо четири спектакъла са подготвили възпитаниците на учебното заведение.

Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" ще се включи в шестото издание на  фестивала „Включи града“, което ще се проведе в Бургас през уикенда. Общо четири спектакъла са подготвили възпитаниците на учебното заведение.

В събота в 10 часа "Приказки за... духови инструменти" ще превземат откритата сцена в Морската градина до Паметника на Петя Дубарова. Зрителите ще имат възможност да  се насладят и усетят  разнообразието на звука на различните духови инструменти като флейта, обой, фагот, кларинет, тромпет, валдхорна и тромбон.

По същото време, на същото място, но в неделя, всички, които желаят, ще могат да попаднат в света на Джани Родари и неговите приказкив рамките на "Приказки  за... ударни инструменти" и историята за вълшебния барабан.

Магията на театъра ще завладее сцената в съботната вечер и публиката на "Включи града" ще стане част от нещо живо, емоционално и вълшебно. "Театър без думи" е един проект на  талантите  от специалност "Актьорско майсторство" с преподавател Невена Цанева.

Класиката ще  бъде включена във фестивала заедно с Камерен оркестър на Националното училище за музикално и сценично изкуство с диригент  Петя Тончева. На сцената ще прозвучат произведения на Верди, Пучини, Доницети, Паганини, Монтеверди, Леонкавало, Албинони, както и любимите на всички италиански  канцонети и филмова музика.

Във фестивалните прояви ще вземат участие и деца от класовете по специалност „Класически балет”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега