Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Музикалното открива новия си концертен сезон тази вечер

Музикалното открива новия си концертен сезон тази вечер

Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ в Бургас открива своя нов творчески сезон с концерт посветен на Деня на християнското семейство и православната младеж. Музикантите канят всички да се присъединят към празника днес от 18 часа в залата на Областна управа Бургас. По традиция и тази година символични домакини на проявата ще бъдат най-малките таланти на учебното заведение.

Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф.Панчо Владигеров“ в Бургас открива своя нов творчески сезон с концерт посветенна Деня на християнското семейство и православната младеж. Музикантите канят всички да се присъединят къмпразника днес от 18 часа в залата на Областна управа Бургас.По традиция и тази година символични домакини на проявата щебъдат най-малките таланти на учебното заведение.

От сцената ще прозвучат кактообразци на световната класика, така и съвременни произведения. В проявата щевземат участие и ансамблите по ударни инструменти, цигулки, китари и флейти.

Тъй като в момента музикалнотоучилище е домакин на Майсторски клас по виола на проф. Огнян Станчев, концертът ще завърши с представяне на учениците на проф. Станчев.

Концертът се провежда под егидата на Областна управа Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега