Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Музикалното представя първата си театрална постановка за сезона

Музикалното представя първата си театрална постановка за сезона

Младите актьори от НУМСИ „Проф.Панчо Владигеров” Бургас откриват новия си творчески сезон с постановката „Не падай духом“ под режисурата на Христо Симеонов. Представлението ще се играе на 29 ноември /петък/, от 19 ч. в салона на Драматичен театър "А. Будевска".

Младите актьориот НУМСИ „Проф.Панчо Владигеров” Бургас откриват новия си творчески сезон спостановката „Не падай духом“ под режисурата на Христо Симеонов. Представлениетоще се играе  на 29 ноември /петък/, от 19ч. в салона на  Драматичен театър  "А. Будевска". 

И тази годинапродължава сътрудничеството между Музикалното училище и бургаския театър. Тозипетък на сцената отново ще оживеят героите на незабравимия Станислав Стратиев ище разкажат една история, еднакво интересна и за деца, и възрастни.

Действието серазвива в България и Франция и разкрива бита и културния живот в двете страничрез сатиричното перо на Стратиев . Народната мъдрост “ Крушата не падапо-далече от корена си “ звучи като лайтмотив в спектакъла.Тук са важни иприказните герои – одухотворени животни, растения и предмети, които притежаватопределени човешки качества и изразяват конкретен характер – лицемерът, снобът, подрастващия /който иска дападне по- далеч от корена си/, скандалджията, влюбеният и т.н. И всичко това стъжно-весели препратки към живота на фона на сменящите се сезони и неспирнияжитейски цикъл.

Младите актьори,подкрепени от любимецът на бургаската публика Валери Еличов, играят  с много чар, талант и чувство за хумор.Музиката енаписана специално за този спектакъл от Петя Тончева., Сценографията икостюмите са дело на Петър Адамов и Георги Панайотов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега