Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Музикалното ще почете паметта на патрона си с мултимедиен спектакъл

Музикалното ще почете паметта на патрона си с мултимедиен спектакъл

Тази година бутиковата проява носи името “Високо, високо...”.

Световно известните музиканти Георги Черкин -пиано и Борислав Йоцов - кларинет  щебъдат специални гости на Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф.Панчо Владигеров". Те ще вземат участие в тържествения мултимедиен спектакъл,посветен на патронния празник на училището.

Това ще се случи на 13 март - денят,в който преди 119 години е роден един от най-изтъкнатите представители набългарската музикална култура – Панчо Владигеров, чието име носи учебнотозаведение.Тази година бутиковата проява носи името “Високо, високо...” и се посвещава на 140 години отОсвобождението на  България.

Подвинаги оригиналната режисура на Христо Симеонов на сцената талант щедемонстрират  Камерен оркестър, Детски и младежки хор, инструменталисти, певци, балетисти и  артисти. Програматае изградена от български класически произведения, творби от обработения фолклори съвременна музика.

На сцената ще звучи музиката на Панчо Владигеров, МаринГолеминов, Любомир Пипков и др. Чрезмузиката, танца и словото, чрез своето изкуство, децата ще  разкрият на своята публика красотата и вдъхновението на България.

Мултимедийниятконцерт-спектакъл „Високо, високо...” ще се състои на 13 март от 19 часа вСалона на Бургаска Опера. Входът е свободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега