Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъж почина на плаж "Нестинарка", друг намери смъртта си на "Оазис"

Мъж почина на плаж "Нестинарка", друг намери смъртта си на "Оазис"

Днес около 10.30 ч. в Районно управление - Царево е получено съобщение за инцидент на плаж „Оазис”, при който е починал 65-годишен мъж – първоначално подадената информация е била за смърт вследствие удавяне, но дошлите на място полицейски патрули констатирали, че вероятно 65 годишния Л.С. от София е имал здравословен проблем, тъй като докато бил в морето му прилошало, оказана му е медицинска помощ и малко по-късно същият починал. Тялото на Л.С. е откарано в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ – Бургас за аутопсия.

Днес около10.30 ч. в Районно управление - Царево е получено съобщение за инцидент на плаж„Оазис”, при който е починал 65-годишен мъж – първоначално подаденатаинформация е била за смърт вследствие удавяне, но дошлите на място полицейскипатрули констатирали, че вероятно 65 годишния Л.С. от София е имал здравословенпроблем, тъй като докато бил в морето му прилошало, оказана му е медицинскапомощ и малко по-късно същият починал. Тялото на Л.С. е откарано в Катедра„Съдебна медицина” при МБАЛ – Бургас за аутопсия.

Около 11.10 ч. вРайонно управление - Царево е получено съобщение за инцидент на плаж"Нестинарка”, при който в района до мостчето, починал 67-годишният плажуващ –Я.М. от Русе. При извършеният първоначален оглед видими след от насилие не саоткрити, като тялото на Я.М. също е откарано за аутопсия в Катедра „Съдебнамедицина” при МБАЛ – Бургас с цел установяване на точната причина занастъпилата смърт. И по двата случая саобразувани досъдебни производства.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега