Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъртвият бизнесмен с нарязано лице е с висящо дело за данъчни измами

Мъртвият бизнесмен с нарязано лице е с висящо дело за данъчни измами

Полицията все още не може да каже дали откритият мъртъв мъж в Аксаково с отрязано лице е жертва на нещастен случай или е бил убит.

Полицията все още не може да каже дали откритият мъртъв мъж в Аксаково с отрязано лице е жертва на нещастен случай или е бил убит. "Прави се оглед, работата е на много ранен етап", каза Ирена Петричева говорител на ОД на МВР във Варна. Тя потвърди само, че в полицията е подаден сигнал за мъртъв човек малко след 16 ч. Оперативна група водена от началника на управлението в Аксаково Деан Димитров разследва случая.

Спешните медици са открили мъртвия мъж в триетажния дом в Аксаково. Той е лежал в локва кръв и купчина стъкла. В дома е имало голям висящ витраж, който се е стоварил върху човека.

Загиналият е 48-годишният Борислав Енев, който е в бизнеса с недвижими имоти. Той е бивш собственик на агенцията "МАБС инвест" ЕООД срещу която има висящо дело за данъчни престъпления. Името на Енев нашумя през май тази година. Той е разследван за нанесена щета на своя бивш съдружник в размер на 600 000 евро. Бившият му партньор обвинява Енев, че му е откраднал фирмата.

Междувременно стана ясно, че един от племенниците на бизнесмена е задържан в едно от варненските полицейски управления във връзка с убийството му, съобщава регионалният сайт "Днес+", позовавайки се на свои източници. Роднината на жертвата обитавал втория етаж от къщата на ул."Марциана" в Аксаково, а Борислав живеел на третия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега