Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъртво вълнение вдигна възрастта за участие в плувния маратон

Мъртво вълнение вдигна възрастта за участие в плувния маратон

Промяната в регламента се прави с цел осигуряване безопасността на участниците.

Мъртвото вълнение в акваторията на Бургаския залив вдигна възрастта за участие в плувния маратон от остров "Света Анастасия" до Моста на Централен плаж. Право да скочат във водите ще имат само навършилите 16 години.Промяната в регламента се прави с цел осигуряване безопасността на участниците.

Припомняме Ви, че тази година традиционната надпревара ще се състои на 10 август. Желаещите да участват трябва да подпишат декларация, че са в състояние самостоятелно да преплуват разстоянието. За тези, които са под 18-годишна възраст, задължително се изисква съгласието и подпис на единия от родителите.

Регистрацията е до 08:30 ч. Записването става след преминал предварителен медицински преглед, който ще се извърши на 10.08.2018 г.(в деня на провеждането) от 07:30 ч. на Морска гара. Стартът ще бъде даден от остров Света Анастасия в 09:30 ч. Финалът на маратона ще бъде на плочата на Моста.

Заявки за участие се подават до 8 август, включително, на адрес harietagar@abv.bg или на телефони: 0899 965 554/ 0888239720. 

Необходимо е участниците да си носят подходящи чанти, сакове, торби за прибиране на личните им вещи. Разстоянието може да бъде преплувано в свободно избран стил. Не се разрешава използването на помощни средства, като плавници, лопатки за ръце, дъски и външна помощ. Състезателите плуват самостоятелно към финала. При отклонение от маршрута съдиите от лодките  ще коригират участниците.

Времето за финиширане е фиксирано и е 1 час след финиширането на първенеца, в противен случай изоставащите биват прибирани от спасителните лодки и катери. Участник, който по време на преплуването се нуждае от медицинска или друга помощ, или желае да прекрати участието си, трябва да подаде сигнал с многократно движение на изпъната ръка от ляво на дясно.

Наградният фонд за призьорите в плувния маратон от Острова до Моста е за класиралите се до 6-то място отделно мъже и жени. В двете категории те ще получат следните парични награди: 1 място – 800 лв., 2 място – 400 лв., 3 място – 300 лв., 4 място – 200 лв., 5 място – 150 лв., 6 място – 100 лв. Специални награди от по 50 лв. ще бъдат връчени на най-възрастния и на най-младия участник.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега