Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НАП: Данъчната кампания приключи успешно!

НАП: Данъчната кампания приключи успешно!

В рамките на законния срок, в офисите и в електронната система на НАП са подадени 500 000 декларации.

Ден след крайния срок за деклариране на доходите на физическите лица, от Националната агенция за приходите отчитат успешно приключване на данъчната кампания. В рамките на законния срок, в офисите и в електронната система на НАП са подадени 500 000 декларации.

Близо половината от тях са изпратени по интернет, чрез електронен подпис или с ПИК, посочват още от Агенцията и допълват, че интересът към електронните декларации продължава да расте. Системата за онлайн деклариране продължи да работи до полунощ, а до края на работния ден в пощенските клонове продължаваха да приемат декларации.

"Почти всяка втора декларация за доходите е получена онлайн тази година. Този интерес към е-услугите на НАП е разбираем, тъй като те спестяват разходи и време, както на администрацията, така и на гражданите", коментира по повод края на кампанията Боряна Георгиева, директор „Обслужване“ в НАП. 

Припомняме Ви, че глобата за неподадена декларация е до 500 лева, а за невярна информация в нея - до 1 000 лева. Данъкоплатците, които са си подали декларациите, но въпреки това не са внесли дължимите суми към бюджета, също подлежат на наказание. Глобата започва от 1000 лв., а при повторно нарушение скача на 2000 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега