Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НОИ напомня: Заявление за безработица се подава и по електронен път

НОИ напомня: Заявление за безработица се подава и по електронен път

Услугата е достъпна на интернет страницата на институцията чрез електронен подпис или персонален идентификационен код (ПИК) на подателя, издаден от НОИ.

Подаването на заявление за отпускане на парично обезщетение за безработица може да бъде извършено и по електронен път, напомнят от Националният осигурителен институт (НОИ). Това става чрез електронната административна услуга, която е достъпна на интернет страницата на институцията чрез електронен подпис или персонален идентификационен код (ПИК) на подателя, издаден от НОИ.

Онлайн услугата „Подаване на заявление за отпускане на парично обезщетение за безработица (ПОБ) на основание чл.54а от КСО“ е на разположение на потребителите на услуги на НОИ още от средата на 2017 г. Тя дава възможност всяко осигурено лице, което има право на такова обезщетение, да подаде необходимите документи без да посещава офис на институцията.

Персонален идентификационен код на НОИ се издава във всяко едно от териториалните поделения на НОИ. Издаването му се извършва за няколко минути срещу представяне на лична карта. Чрез него лицата получават достъп до голям брой е-услуги – електронни справки, административни услуги и др.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега