Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НОИ подписа споразумение за обмен на данни със Здравната каса

НОИ подписа споразумение за обмен на данни със Здравната каса

Управителите на Националния осигурителен институт и Националната здравноосигурителна каса подписаха споразумение за обмен на информация между двете институции. Според договорката, НОИ ще предоставя на НЗОК данни за пенсионираните осигурени лица, които да служат на лекарите и медицинските заведения.

Управителите на Националния осигурителен институт иНационалната здравноосигурителна каса подписаха споразумение за обмен наинформация между двете институции. Според договорката, НОИ ще предоставя наНЗОК данни за пенсионираните осигурени лица, които да служат на лекарите имедицинските заведения.

Целта е, личните лекари и зъболекари, медицинските лица изаведения да могат да правят справка дали пациентите им са здравноосигуренитрудещи се, или пенсионирани граждани на България.

Достъп до информацията ще се получава с уникален код,който всеки лекар трябва да получи по електронна поща, за да се гарантирасигурността на личните данни. С този код, медиците ще влизат в специаленпрограмен продукт.

Електронната услуга ще бъде активна от 10 март 2014 г. сактуални данни за лицата към тази дата. Информацията ще се обновява ежемесечно.На интернет страниците на НОИ и НЗОК ще бъде публикувано подробно описание наначина за достъп до наличната информация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега