Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

На 16-и февруари посрещаме китайската година на земното куче

На 16-и февруари посрещаме китайската година на земното куче

Годината на земното куче ще продължи до 5-и февруари 2019-а година.

На 16 февруари 2018-а  в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на земното куче. Лунната Нова година е най-продължителният празник в източната култура. Той се нарича още Пролетен фестивал и продължава цели 15 дни. Празникът е посветен на пролетното прераждане на Земята.

Според източното летоброене, през февруари 2018-а ще настъпи 4715-ата година от китайския календар. Същото летоброене използват и в Корея, Виетнам, Япония и др. Годината на земното куче ще продължи до 5-и февруари 2019-а година.

Родените под знака на кучето са честни, лоялни, искрени, верни и със силно развито чувство за справедливост. Те са искрени и открити. Трудно се доверяват, но спечелите ли сърцето им, то остава Ваше за цял живот.

Подходящи за родените в годината на кучето кариери са свързани с правораздаването и охраната на реда, тъй като те имат мощен вроден морален компас и усещане за добро и зло. Уместни са и професии, свързани с грижата за здравето и благоденствието на хората (учители, здравни работници, духовни водачи).

Според китайския хороскоп, годината под знака на зодиакалното животно на един човек рядко е късметлийска за него. Същото важи и за годината на кучето. През тези 12 месеца астролозите съветват представителите на зодията да пазят здравето си. В кариерата и в любовта се очакват препятствия по пътя към успеха.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега