Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

На 5 февруари посрещаме Китайската година на прасето

На 5 февруари посрещаме Китайската година на прасето

Вижте какъв е хороскопът за родените под този знак...

На 5 февруари 2019-а  в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на земното прасе. Лунната Нова година е най-продължителният празник в източната култура. Той се нарича още Пролетен фестивал и продължава цели 15 дни. Празникът е посветен на пролетното прераждане на Земята.

Според източното летоброене, през февруари 2019-а ще настъпи 4717-ата година от китайския календар. Същото летоброене използват и в Корея, Виетнам, Япония и др. Годината на земното прасе ще продължи до 24 януари 2020-а година.

Родените под знака на прасето са по-скромни, често остават далеч от светлината на прожекторите. Те са реалисти и предпочитат да действат, отколкото да говорят и планират. Обичат да си угаждат и да се забавляват, но без да харчат. Отличават се с енергичност и любов към работата си, дори тя да се струва скучна и еднообразна на околните. Късметлийските цветове за прасетата са жълто, сиво и кафяво, а числата - 2, 5 и 8. Лош късмет им носят синьото и зеленото, както и цифрите 1,7 и 9. Подходящи професии за родените под този знак са кариерите, свързани с благотворителност, помагане на околните, грижа за хората в неравностойно положение.

 

Според китайския хороскоп, годината под знака на зодиакалното животно на един човек рядко е късметлийска за него. Същото важи и за годината на прасето. През тези 12 месеца, родените под този знак ще откриват пътя в някои аспекти от живота си, но в други ще срещат по-големи затруднения от обикновено.

Усилията Ви ще дадат резултати, но ще се радвате на тях едва след приключването на предстоящата година. Попадайки в задънена улица трябва да си напомняте, че времето е това, което неутрализира лошия късмет. Не отказвайте покани за щастливи събития като сватби, кръщенета, освещавания и др. Те ще повлияят на живота Ви.

В кариерен план се пазете от конфликти. Ще Ви подхлъзват в тази посока, но трябва да държите погледа си право в целта, вместо да се разсейвате с дребни дразги. Тази година не е подходяща за инвестиции и рискови финансови операции. Отложете и закупуването на недвижими имоти или по-скъпите покупки.

Здравето Ви ще бъде подложено на атаки тази година. Бъдете внимателни и при най-малкото неразположение се консултирайте със специалист, за да избегнете задълбочаване на проблема. Ако до този момент не сте го правили, сега е моментът да започнете по-стриктен режим на спорт и здравословно хранене.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега