Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

На Морската гара започва Street Food & Art Festival

На Морската гара започва Street Food & Art Festival

Специален гост ще бъде екоорганизацията WWF.

Днес на Морската гара започва Street Food & Art Festival. В продължение на няколко дни на Пристанището ще има вкусно похапване, арт настроение и ръчно изработени съкровища. Специален гост ще бъде екоорганизацията WWF. В края на седмицата пък, към вкусотиите ще добавим и ретро феста "Spice music festival".

"Вкусният фестивал" е с вход свободен на 7, 8 и 11 август. На 9 и 10 ще се влиза само с покани за музикалното събитие. Сред тях има популярни лица, участници и победител в MasteChef - като Станислав Райчев, Карина Попова, Махмуд Албрияни, Кристиана Лазарова. Блогърите Станка Стоянова и Десислава Кирова също ще споделят вкусен опит с публиката. Кулинарни демонстрации ще ни разкрият тайните на азиатската, ориенталската, испанската и мексиканската кухня. Освен това, по време на фестивала за първи път ще се проведе и национален финал за European Street Food Awards.

Всяка фестивална вечер ще завършва с лятно кино и DJ партита. Музекалната акустична програма е поверена на Митко Таралежков, Tapi Band (Индия), Филип Аврамов, Le Push, Del Padre, Baila Conmigo (Венецуела).

Рибарско корабче, плавало някога по Дунав, а днес оборудвано с образователни игри и екрани с тематични видеа ще „акостира“ на Морската гара и ще се присъедини към фестивалното градче. Посетителите ще получат на място и първия по рода си наръчник за устойчива консумация на морска храна – Рибен буквар 2.0, издаден от WWF.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега