Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Наближава началото на новия бургаски "Sea Garden Festival"

Наближава началото на новия бургаски "Sea Garden Festival"

Наближава началото на новия бургаски "Sea Garden Festival". Началото ще бъде дадено на 9-и август в Летния театър. Организаторите на събитието са подготвили богата музикална програма и цветни експлозии, които ще се случват на две отделни сцени. В програмата на феста ще намерят място соул и диско музиката, хип-хопът, хаус културата, джазът, български и чужди групи и изпълнители и още много изненади.

Наближава началото на новия бургаски "Sea Garden Festival". Началото ще бъде дадено на 9-и август в Летния театър. Организаторите на събитието са подготвили богатамузикална програма и цветни експлозии, които ще се случват на две отделнисцени.  В програмата на феста ще намерят място соул и диско музиката, хип-хопът, хаус културата, джазът, български и чужди групи и изпълнители и още много изненади.

Програмата на основната сцена на Летния театър ще започне в 16:30 сгостите от Варна Добо Марзов и Selector Stiliyan, които ще подгреятнастроението със своята музикална селекция от добри фънк, соул и диско класики.От 18:30 ч. тяхното място на сцената ще заеме свежата танцова програма наFlowtron Crew, съчетаваща различни елементи от хип-хоп културата, хаус танцитеи попинг движенията.

Времето на джаза ще настъпи от 19 ч. с Васил Пармаков и ДимитърКарамфилов, които ще покажат какво умеят да правят заедно с пиано и контрабасна основната сцена. След тях е ред на ню-уейв легендите на българската сцена"Ревю", които публиката може да очаква малко след 20 ч.

Час по-късноте ще отстъпят място за нежния соул и джаз глас на Рут Колева и нейнитемузиканти. Те ще бъдат и прехода към дългоочакваното завръщане на музикалнатасцена на Бичето и неговия деветчленен състав, които се очакват на сцената около15 минути преди 23 ч.

Точно в полунощ е отреденото време и за реге вибрациитена Rebelites, които ще се окажат и подходящо подгряване за големите звезди навечерта - гостите от Великобритания и Берлин - DJ Vadim и Яра Браво (YarahBravo), които ще се приземят на сцената с пълния си блясък около 01:15 ч.Най-рано през деня започва програмата на Фестивала на цветовете"Холи".

Успоредно с началото на цветните експлозии в 14 ч., които щеса на всеки кръгъл час в пространството, отделено зад Летния театър, на диджейсцената там музиката ще подбира диджей Stoyan, след което от 16 ч. той щеотстъпи място на Emil Prize и Bruhu от Camp Sessions, а те на свой ред ще бъдатзаместени от диджей Veda в 19:30 ч.

Ежечасните експлозии от цветове на"Холи" - Фестивал на цветовете ще приключат и с музикалната импрограма в 22 ч.След това на същата сцена е време за диджей програмата на Sea GardenFestival, която ще започне в 22 ч. с двама от най-изявените представители набургаската клубна сцена Pheel и Funktool.

От 23:30 ч. музикалната щафета щепоеме известният с диско селекцията и преработките си, както и с импровизациитесъс саксофон на живо по време на сетовете си - Ramsey Hercules. Петнадесетминути преди 01:00 ч. той ще бъде сменен от Peter Skoog, който винаги успява дапредизвика танцовите умения на слушателите си, а след него от 02:00 ч. е ред навинаги напредничавия в музикалната си селекция тандем Bushmills Brothers Sirius& Methodikal. След тях до сутринта музиката ще подбират последователнодиджей Valentine, както и Ivo Graves и Ihou.

Билетите вече се купуват усилено на предварителна цена от 12 лв. в мрежата на "Ивентим", а в деня на събитието на входа те ще се продават срещу 18 лв.  Повече информация за Sea Garden Festival можете да намерите във фейсбук страницата на събитието.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега