Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Наградиха победителите във фотоконкурса "Моят Бургас е моята Европа"

Наградиха победителите във фотоконкурса "Моят Бургас е моята Европа"

На тържествена церемония бяха отличени трима победители, автори на три от общо близо 50-те фотографии, участвали в надпреварата.

Евродепутатът Мария Габриел награди победителите във фотоконкурса "Моят Бургас е моята Европа" с пътуване до Брюксел. На тържествена церемония бяха отличени трима победители, автори на три от общо близо 50-те фотографии, участвали в надпреварата.

Журито присъди най-много точки на Габриела Сневчелиева, Атанас Донев и Александра Петкова. Те ще посетят Европейския парламент в Брюксел и ще се запознаят на място с работата на единствената пряко избирана от европейските граждани институция. С поощрителни награди - дигитална рамка за снимка, бяха отличени Благовеста Михайлова, Яни Алексиев и Панайот Ценков.

Темата на тазгодишното издание на традиционния фотоконкурс на Мария Габриел бе "Бургас по пътя на развитието". Целта бе да провокира бургазлии да покажат с една снимка или колаж как виждат развитието на своя град. Специални гости на церемонията по награждаването бяха кметът на Община Бургас Димитър Николов, зам.- областните управители на Община Бургас Севдалина Турманова и Владимир Крумов.

"За мен беше многоинтересно да проследя от фотографиите как са се променили през годинитеемблематични за Бургас места – жп гарата, Морското казино, Мостът, автогарата,пристанището, площадите, центъра на града. Фотосите ни дадоха възможност дапътуваме през времето, да видим миналото и го съпоставим с настоящето. ДнесБургас е еталон за европейски град и пример как с европейско финансиране,далновидно местно самоуправление и активното участие на гражданите, положителнитепромени са факт. Всеки път,  когато идвамв Бургас, виждам именно един динамичен град, който продължава да се развива ида се надгражда под вещото ръководство на г-н Николов и неговия екип", коментира евродепутатът.

"В Бургас се намира една от най-големите фотографскиобщности, едни от най-добрите фотографи в България и всички фотоси от конкурсаса свидетелство за това. Пожелавам успехна всички победители и нека надградим инициативата като видим Брюксел презобектива на бургазлии”, допълни кметът Димитър Николов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега