Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 250 вина и трюфели на Джулайския винен фест

Над 250 вина и трюфели на Джулайския винен фест

На феста ще бъдат популяризирани и винени маршрути, които включват емблематични исторически, археологически и природни обекти.

По време на тазгодишния "Винен Джулайфест", посетителите на Флората ще имат възможността да дегустират над 250 вина от различни винопроизводители от региона и цялата страна. Изложението ще се проведе в бургаския експоцентър от 30 юни до 2 юли, превръщайки се в част от посрещането на месец юли и лятото.

"Винен Джулайфест 2017" ще даде възможност на посетителите  за безплатни дегустации и в двете зали на изложението, като публиката ще избере най-добрите продукти на българските производители на вино и храна. Томболи и в трите фестивални дни ще предостави награди на най-активните посетители, които ще получат бутилка вино от любимата си марка и производител. 

Хранителната промишленост ще бъде представена от водещи месопроизводителни и млекопреработвателни фирми, а любопитен акцент са трюфелите, които все по-активно навлизат в хранителната култура на българите.

Новият момент във второто издание на "Винен Джулайфест 2017"  е насочен към туристите - български и чуждестранни. Виненият туризъм е най-модерният в момента и привлича сериозен интерес към българските производители и възможността тези вина да бъдат дегустирани на място. Заедно с популяризацията на производителите, ще бъдат популяризирани и винени маршрути, които включват емблематични исторически, археологически и природни обекти.

Организаторите отново са подготвили богата арт програма и благотворителна кауза, която и тази година ще бъде свързана с безопасността на движението на децата. Партньори в благотворителната кауза са Сдружение SOS-ПТП, рокерите от Hooligans МС и "Морски братя" , а набраните средства са предназначени за площадка по пътна безопасност в бургаската детска градина "Синчец".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега