Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 270 танцови двойки от целия свят ще спорят за "Купа Бургас"

Над 270 танцови двойки от целия свят ще спорят за "Купа Бургас"

Престижното състезание, което ще събере световния танцов елит, ще се проведе на 5 и 6 септември в зала "Младост", по традиция под патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов.

Над 270 двойки от Австрия, Германия, Русия, Сърбия, Полша, Азербайджан, Гърция, Швейцария, Латвия, Албания, Естония, Словакия, Италия, Турция, Румъния, Молдова и България ще вземат участие в юбилейното издание на Международния турнир по спортни танци "Купа Бургас".  Престижното състезание, което ще събере световния танцов елит, ще се проведе на 5 и 6 септември в зала "Младост", по традиция под патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов.

"Този турнир е една от емблемите на града.  Тази година бургазлии и гостите на града ще имат уникалния шанс да се насладят на изпълненията на най-добрите танцови двойки и претенденти за топ 10 в световната ранглиста", обяви зам.-кметът по култура и образование Йорданка Ананиева.

"Тази година празникът е двоен, защото освен 30  години Международен турнир, нашият клуб "Бургас 1975" отбелязва  и 40 години от създаването си. Поканили сме много бивши шампиони и представители на управителния съвет на клуба", обясни Андрей Тодоров, председател на КСТ "Бургас 1975".

За втори път в рамките на тазгодишното издание ще се проведе и турнир "Rising stars". Това е състезание за изгряващи звезди по латиноамерикански и стандартни танци. В него ще участват двойки, влезли скоро в групата над 19 години. С подобен ранг и отново за първи път ще се проведе и Международният турнир за групите над 21 години. 

Продажбата на билети в двата дни на турнира 5 и 6 септември ще се извършва на касите на зала "Младост". Цената е 6 лв., а за двата дни 10 лв. За хора с увреждания, пенсионери и деца до 6 години - вход свободен.

Организатори на престижния  турнир са Община Бургас, Българската федерация по спортни танци и Клуб по спортни танци "Бургас 1975".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега