Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 3 000 лева събра благотворителният базар в полза на Антонио

Над 3 000 лева събра благотворителният базар в полза на Антонио

Средствата ще бъдат предоставени на семейството на малкото момченце за извършване на животоспасяваща операция.

Ръчно изработени сувенири и играчки, сладки и солени изкушения, декорирано фотостудио бяха част от изненадите, подготвени от Майки ГЕРБ за благотворителния базар в подкрепа на 10-годишния Тони от Бургас.

Инициативата се проведе във фоайето на Държавната Опера, като в нея се включиха много съпричастни бургазлии. Те разгледаха тематично оформените щандове с ръчно изработени артикули и с тяхна подкрепа бяха събрани над 3 000 лв. Средствата ще бъдат предоставени на семейството на малкото момченце за извършване на животоспасяваща операция.

От структурата на ГЕРБ подкрепиха кампанията за спасяването на детски живот и закупиха билети за благотворителния концерт, който се проведе непосредствено след базара на дамите от партията. Билетите бяха предоставени на различни социални сдружения и организации.

Концертът бе организиран с подкрепата на община Бургас, а в него взеха участие любими изпълнители като Тони Димитрова и Рафи Бохосян, Лидия Стаматова, MEIA и Преслава Минасян, ритъм енд блус певицата Сантра. Всички местата в Операта в морския град бяха заети, а поради големия интерес имаше и правостоящи хора в залата.

От няколко години Антонио страда от мултикистичен тумор на ляв фронтален лоб. През февруари тази година д-р Герганов от неврохирургичния институт INI Хановер преглежда момчето и препоръчва, предвид локацията и възрастта на детето, туморът да бъде премахнат оперативно. Стойността на интервенцията е 50 382 евро. Родителите са подали заявление във фонда за лечение на деца за финансиране на лечението, но до момента не е получен отговор, поради което е стартирана дарителска кампания.

До момента е събрана малка част от необходимата сума. За събирането на средства за лечението на Антонио е открита банкова сметка:

IBAN BG44BPBI79374026270301
BIC: BPBIBGSF

Кутия за дарения е поставена на партера в Община Бургас.

Средства се събират чрез дарителски есемеси на номер DMS ANTONIO на номер 17 777.
(За абонати на Telenor, VIVACOM и A1).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега