Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 30 експедиенти се запознаха със СПА и уелнес туризма в Поморие

Над 30 експедиенти се запознаха със СПА и уелнес туризма в Поморие

Над 30 експедиенти се запознаха със СПА и уелнес туризма в Поморие. В групата имаше специалисти в областта на туризма и журналисти. Освен възможностите за спа и балнеолечение, експедиентите посетиха и някои от най-популярните обекти в града и околността.

Над 30 експедиенти се запознаха със СПА и уелнес туризма в Поморие. В групата имаше специалисти в областта на туризма и журналисти. Освен възможностите за спа и балнеолечение, експедиентите посетиха и някои от най-популярните обекти в града и околността.

В рамките на посещението си, групата се запозна с античната куполна гробница, музея на солта, резервата „Стари поморийски къщи” и др. Експедиентите имаха възможността да дегустират и поморийско вино. 

Посещението се състоя паралелно с участието на Поморие в международното туристическо изложение „Вашата ваканция”. Борсата се проведе вдните 24 и 25 април в Културен център „Морско казино” – Бургас, под патронажа на Министерство наикономиката и енергетиката, в партньорство с Бургаска регионална туристическаасоциация.

Участиетона Общините Поморие, Руен и Айтос бе на общ щанд в рамките на проект: „Развитие на регионален туристическипродукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Старапланина”. Под мотото „Виж и разкажи”, експерти в туристическиябранш и огромен брой посетители, се запознаха с природнитеи културни забележителности на региона.

През втория ден от изложението бе прожектиран и филм на тема „Балнео и СПА туризъм”, със заглавие  „Палитра от хармония и здраве”, изготвенспециално по проекта.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега