Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 300 двойки ще участват в Международния турнир по спортни танци "Купа Бургас"

Над 300 двойки ще участват в Международния турнир по спортни танци "Купа Бургас"

Престижното състезание ще се проведе на 2 и 3 септември в зала "Младост".

Над 300 танцови двойки от Германия, Русия, Сърбия, Полша, Унгария, Латвия, Гърция, Испания, Швейцария, Албания, Дания, Италия, Турция, Румъния, Молдова и България ще вземат участие в 32-рото издание на Международния турнир по спортни танци "Купа Бургас". Това стана ясно на пресконференция, в която взеха участие зам.-кметът по здравеопазване, социални дейности и спорт д-р Лорис Мануелян, председателят на КСТ "Бургас 1975" Андрей Тодоров и представители на УС на клуба.

Престижното състезание ще се проведе на 2 и 3 септември в зала "Младост", както обикновено - под патронажа на кмета на Бургас - Димитър Николов. Градът ни също ще се представи на спортния форум с общо 25 двойки на местния клуб, като предварителните очаквания са, че 15 от тях ще заемат призови места.

По думите на Андрей Тодоров, топ двойката Константин Тодоров и Андра Линте, 8-кратни шампиони в латиноамериканските танци, има отлични шансове за поредна титла, преди да премине от групата на Аматьори в Професионалисти през следващата година.

За трети път в рамките на двата състезателни дни ще се проведе турнирът "Изгряващи звезди". В него могат да участват двойки, влезли скоро в група над 19 години. Турнирът дава възможност на участниците за изява пред публика, представяне пред съдиите и заявка за техните сериозни амбиции за бъдещи успехи.

За трети път ще се проведе и Международния турнир за групите до 21 години. Тук се състезават заедно групите младежи и аматьори, което дава възможност на младежите между 19 и 21 години, които преминават в групата на аматьори, да премерят сили със състезателите от по-високия ранг. 

Председател на съдийската комисия, в която ще има представители на 12 нации, ще бъде Ненад Ефтич от Сърбия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега