Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 50 мераклии за спасители са минали курс в Бургас тази година

Над 50 мераклии за спасители са минали курс в Бургас тази година

Над 50 мераклии за спасители са минали курса на БЧК за водно спасяване в Бургас тази година. Запознати обясняват този наплив с факта, че тази година заплатите за тези служители, както по плажовете, така и по басейните, са по-високи.

Над 50 мераклии за спасители са минали курса на БЧК за водно спасяване в Бургас тази година. Запознати обясняват този наплив с факта, че тази година заплатите за тези служители, както по плажовете, така и по басейните, са по-високи, предава Нова телевизия.

Това лято спасителите ще получават 30 лева надник за 8-часов ден и 40 лева за 10-часово дежурство. Като допълнение, бургаските спасители ще получават обяд и вода. Според Виолета Радева от БЧК, между 600 и 800 лева ще изкарват на месец спасителите по басейните в хотелите. В случай, че работодателят не предлага квартира и изхранване, възнаграждението може да надхвърли 1 000 лева.

Междувременно, хубавото време вече привлече бургазлии и гостите на града край морския бряг, най-вече младежите и децата. А с първите плажуващи застъпиха на работа и първите спасители. В момента три обходни двойки следят за безопасността по плажа. От първи юни екипите ще станат 5, а на 10-и даваме официалния старт на летния сезон. След тази дата на пост ще застъпят всички ангажирани за тази година спасители.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега