Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 60 двойки родители с деца се включиха във фототура "Тон в Тон"

Над 60 двойки родители с деца се включиха във фототура "Тон в Тон"

Над 60 двойки родители с деца се включиха в първия по рода фототур „Тон в Тон”, организиран от областната структура на ЖГЕРБ-Бургас. Събитието, което по атрактивен начин отбеляза 19 август – Световен ден на фотографията, привлече жители и гости на морския град.

Над 60 двойки родители с деца севключиха в първия по рода фототур „Тон в Тон”, организиран от областнатаструктура на ЖГЕРБ-Бургас. Събитието, което по атрактивен начин отбеляза 19август – Световен ден на фотографията, привлече жители и гости на морския град.

На терасата на Морското казино майки с дъщери и бащи със синове демонстрирахабезупречен стил, облечени в кореспондиращи дрехи и цветове. Те имаха възможностда бъдат заснети професионално и безплатно от Валентин Георгиев, фотограф от Работилницаза спомени „Валенто”. За всички малчугани имаше и подаръци. Водещ на забавнотосъбитие бе обичаният актьор Стоян Памуков. „Идеята ни бе вдъхновена от стила„Family look”, затова иединственото условие за участие бе всички да са облечени в тон или с еднакъвстайлинг.

С дамите от ЖГЕРБ се радваме, че имаше толкова голям интерес към фототура.Приятно сме изненадани от родителите и техните деца, които бяха положили усилияи впечатлиха всички с визия, добро настроение и много усмивки. Искахме дапокажем българското семейство в една по-модерна и забавна светлина. В моментаподготвяме и друго събитие, което ще бъде с обществено-социална насоченост и щесе проведе в средата на следващия месец”, сподели Евелина Михалева, председателна областната структура на ЖГЕРБ.

Сред атрактивните участници въвфотосесията бяха и руски и украински туристи, които се оказаха облечени в тон,докато се разхождаха в Морската градина. В инициативата взеха участиедамите от общинското и областното ръководство на дамската организация,народният представител Диана Йорданова, общински съветници, членове на МГЕРБ идруги клубове на партията. Всички снимки, запечатали емоциитена семействата, ще могат да бъдат получени безплатно от фотоцентъра в хотел„България”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега