Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Над 900 машини обработват републиканските пътища в районите със снеговалеж

Над 900 машини обработват републиканските пътища в районите със снеговалеж

Превалявания от сняг има в Западна и Северна България - в областите София, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново.

Над 900 машини обработват републиканските пътища в районите със снеговалеж. Всички пътища са добре почистени и проходими при зимни условия, информират от АПИ. Превалявания от сняг има в Западна и Северна България - в областите София, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново. На места снежната покривка достигна 35-40 сантиметра, а в Ловешко - до 70 сантиметра. 

През нощта пътната мрежа е обработена с химически вещества и сол против обледяване. Днес температурите се повишават, което ще ускори снеготопенето и следобед пътищата отново ще се обработват.

Към момента е ограничено движението през най-високия проход у нас - Троянския /път II-35 Троян – Кърнаре/ и на път II-358 Шипково – Рибарица. Без ограничение за всички видове моторни превозни средства е пътуването по високопланинските проходи „Републиката“, „Ришки“, „Предела“, „Котленски“, „Обзорски“, „Айтоски“, „Рожен“ и „Печинско“.

През проходите „Шипка“ и „Петрохан“ и по път ІІІ-842 Юндола - Белово не е позволено преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 т. През „Превала“ и път III-197 Гоце Делчев - Доспат - Борино превозните средства трябва да са без ремаркета и полуремаркета.

Въведена е забрана за движение на камиони над 10 т през проходите „Вратник“ и „Твърдишки“. Ограничено е движението на автомобили над 3,5 т по път I-6 Антон – Карлово и през „Дюлински“ и „Пампорово“. По второкласния път II-37 Батак - Доспат е забранено движението на всички товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега