Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-бързата бургаска лекоатлетка ще представя града ни в Лос Анжелис

Най-бързата бургаска лекоатлетка ще представя града ни в Лос Анжелис

18-годишната Станимира Богова ще бъде официален представител на Община Бургас в тазгодишното състезание "Спешъл Олимпикс". Мащабната надпревара ще се проведе от в периода от 21 юли - 02 август, 2015г. в Лос Анжелис, САЩ.

18-годишната Станимира Богова ще бъде официален представител на Община Бургас в тазгодишното състезание  "Спешъл Олимпикс". Мащабната надпревара ще се проведе от в периода от 21 юли - 02 август, 2015г. в Лос Анжелис, САЩ.

Лос Анжелис ще посрещне над 7000 атлети с интелектуални затруднения от 177 държави от целия свят, 3 000 треньори, 30 000 доброволци, 2 000 медии. Очаква се около 500 000 зрители да станат свидетели на състезанията. Това стана ясно на пресконференция днес. "Започваме с усмивки, нека така и да завърши всичко!

Община Бургас винаги се е стремяла да подкрепя хората с увреждания и да им помага да се развиват и да достигнат величините, за който мечтаят. Очакваме те с медали" - това каза зам. кметът д-р Лорис Мануелян, по време на срещата. Само преди броени дни Станимира  се  върна от подготвителен лагер във Варна. Там, под ръководството на специални треньори е усъвършенствала уменията си в дисциплините къси и дълги разстояния. 

"Община Бургас отпуска на участничката сумата от 2 000 лв. за разходите по участието, представянето и възстановяването и, като част от програмата, включени в инициативата "Европейски град на спорта 2015" - уточни Веселина Деведжиева, началник на отдел "Спорт".Станимира получи рекламни подаръци, с които гордо да представи града ни на състезанията.На среща присъства управителят на Ресурсен център- Бургас  и майката на участничката, която е нейна упора във всички начинания.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега