Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-малко двама убити и 54 ранени при верижна катастрофа в Белгия

Най-малко двама убити и 54 ранени при верижна катастрофа в Белгия

Все още няма пълна информация за броя на жертвите и ранените от верижната катастрофа, случила се тази сутрин край град Менин, Белгия. Над 100 автомобила се разбиха един в друг на автомагистрален път А19 поради силна мъгла, намалила видимостта до минимум.

Все още нямапълна информация за броя на жертвите и ранените от верижната катастрофа,случила се тази сутрин край град Менин, Белгия. Над 100 автомобила се разбихаедин в друг на автомагистрален път А19 поради силна мъгла, намалила видимосттадо минимум, предават световните информационни агенции.

„Изведнъж сесблъскахме с гъста сива стена от мъгла,“ разказват очевидци. Поради изведнъжсъздалото се положение на пътя, автомобилите, движещи се по магистралата, се разбили наняколко купчини. Спасителните екипи с часове се опитватда измъкнат пострадалите от смачканите им коли, за да бъдат откарани донай-близките медицински центрове, тъй като мъглата не позволява използването нахеликоптери и други подобни средства.

По непотвърдени даннидвама души са починали на място, а пет от ранените са с опасност за живота. Приинцидента тежко са пострадали 11 души, а още 38 са получили леки наранявания.Поради екстремно ниските температури, на мястото на произшествието са раздаденитермо одеяла, които да предпазят от студа тези от пострадалите, които не са всеоще извозени към медицинските центрове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега