Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-мащабната кампания на очно здравно заведение в Бургаско продължава наесен

Най-мащабната кампания на очно здравно заведение в Бургаско продължава наесен

Кампанията на МЦ “Оксиком” за безплатни очни прегледи в съставните селища на Община Бургас приключи успешно. Последната спирка бе село Маринка, където гостува един от водещите специалисти на първата частна очна болница в града – д-р Нели Джокова. В края на м. май тя прегледа 38 души, като при 70% от тях бе установена катаракта. При десетина пациенти се установи нуждата от оптична корекция /очила/.

Кампанията на МЦ “Оксиком” за безплатни очни прегледи в съставните селища на ОбщинаБургас приключи успешно. Последната спиркабе село Маринка, където гостува един от водещите специалисти на първата частнаочна болница в града –  д-р Нели Джокова.В края на м. май тя прегледа 38 души, като при 70% от тях бе установенакатаракта. При десетина пациенти се установи нуждата от оптична корекция /очила/.

От началото накампанията, лекарите от МЦ “Оксиком” посетиха 11 малки населени места, къдетодостъпът до специалисти е ограничен. От възможността да се консултират софталмолог се възползваха над 450 души. При 253-ма от тях бе констатиранакатаракта. С птеригиум (външно перде) се оказаха 86 от пациентите. Рецепта заочила получиха 88 души. Глаукома бе установена при трима, а макулна дегенерация– при 15 души.

Поради големияинтерес и множеството покани от други населени места, екипът на МЦ “Оксиком” взерешение да рестартира кампанията през месец септември тази година, като обхване цялатаОбласт Бургас. Това се очертава да е най-мащабната кампания на очно здравнозаведение в Бургаско. Подробности запредстоящите дати за безплатните прегледи ще бъдат обявени в края на м. августкакто на официалнатафейсбук страница на медицинския център, така и на сайта www.mcoxycom.com

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега