Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нанков: Язовирите "Ясна поляна" и "Ново Паничарево" се изпускат контролирано

Нанков: Язовирите "Ясна поляна" и "Ново Паничарево" се изпускат контролирано

В ранния следобед бяха преодолени последствията от 4 големи свличания на АМ „Тракия“.

Язовирите „Ясна поляна“ и „Ново Паничарево“, които поддържа ВиК – Бургас,се изпускат контролирано. При 450-460 м3/секунда допустим обем,изпускаме контролирано около 18 до 20 м3. 18% е свободният обемна  яз. „Камчия“, който също се стопанисва от дружеството. Това коментираминистърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков преджурналисти в с.Черни връх. 

Той съобщи още, че няма прекъсване на водоподаването. Ако не заработят помпите в селата с проблеми, има наличнапитейно-битова вода в рамките на два дни.В ранния следобед бяха преодолени последствията от 4 големи свличания наАМ „Тракия“, образували  се в следствие на обилните валежи, като основнотосвличане беше в участъка около 330-331 км. 

Аварийни екипи,пътноподдържащите фирми и служители от Областно пътно управление – Бургасработят от 3 часа сутринта в проблемните участъци на магистралата, посочирегионалният министър, който по-рано направи инспекция на засегнатите участъциот автомагистралата. Проблем остава оттичането на канавките, като ще изчакамеда спрат валежите, за да бъдат почистени, каза Нанков, посочвайки, че нямапътнотранспортни произшествия по АМ „Тракия“.

Затворен остава участъкът от републиканския път Братово през Полскиизвор. Отворихме участъка Долно Езерово-Братово. На пътното платно в участък попътя Бургас – Средец в рамките на 400 метра има земни и водни маси. От няколкочаса там сме създали организация на движение еднопосочно само в едното платно,посочи министър Нанков.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега