Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нападателят на Галина убил баба си преди 7 години

Нападателят на Галина убил баба си преди 7 години

Авторът на жестокото посегателство над 27-годишната бургазлийка, Георги Борисов, е убил баба си преди 7 години в Сливен, потвърдиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас, цитирани от радио Фокус.

Авторът на жестокото посегателство над 27-годишната бургазлийка, Георги Борисов, е убил баба си преди 7 години в Сливен, потвърдиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас, цитирани от радио Фокус.

Бабата на Георги Борисов е била на 65 години и живеела сама в сливенския квартал „Българка”. Жената е удушена на 5 декември 2008 г. Георги е криминално-проявен и осъждан за кражби. Жестокото убийство е станало след семейна свада. Борисов, който имал неприятности с полицията, заради тормоз над бившата си приятелка, потърсил убежище в апартамента на баба си. Те били в лоши отношения и жената отказала да го пусне да влезе. Тогава Борисов първо я душил с ръка, а после – с найлонов плик.

След убийството, младежът укрил трупа под леглото, взел бижута и телефон и напуснал апартамента. За деянието си Георги е получил присъда за убийството, но в събота, когато е била нападната 27-годишната бургазлийка, е бил в отпуск. От официалното съобщение на полицията става ясно, че той и пострадалата са имали връзка.

Междувременно над 50 души вече са дарили кръв за Галина, съобщиха за "PoligrafF" от пресцентъра на МБАЛ Бургас. Припомняме, че днес стартира акция по кръводаряване за тежко пострадалата бургазлийка, която беше многократно наръгана с нож в к-с “Славейков”.

Всеки, който желае, може да направи това от 7:30 до 14.00 часа в делничните дни в Кръвния център в болницата. Кръводарителите трябва да са от 18 до 65-годишна възраст, да носят лична карта и да са в добро здравословно състояние. Кръвната група няма значение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега