Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Наръгаха до смърт българин във Франкфурт

Наръгаха до смърт българин във Франкфурт

Наръгаха до смърт 38-годишен българин във Франкфурт, съобщи "Frankfurter Rundschau". Тялото на мъжа е открито до миниван с българска регистрация, паркиран край метро станция в немския град Калбах. Според очевидци, покойникът е станал жертва на разгорещен спор, прерастнал в нападение.

Наръгаха до смърт 38-годишен българин във Франкфурт, съобщи "Frankfurter Rundschau". Тялото на мъжа е открито до миниван с българска регистрация, паркиран край метро станция в немския град Калбах. Според очевидци, покойникът е станал жертва на разгорещен спор, прерастнал в нападение.

Показания на свидетели разкриват как около 19 ч. снощи двама мъже спорели разгорещено в автомобила. Когато напрежението ескалирало, двамата излезли и се сбили. Изведнъж, единият от тях извадил нож и многократно наръгал другия. След като пострадалият се свлякъл на земята, нападателят му избягал.

На място се отзовали полицейски и медицински екипи. Въпреки опитите да стабилизират състоянието на пострадалия, българинът починал на паркинга.

Издирването на извършителя все още е безрезултатно, макар полицейските служители веднага да отцепват района. В търсенето се включва и хеликоптер. Около час след произшествието е задържан заподозрян, който се оказва напълно невинен и бива освободен.

Работата по случая продължава от служители на полицейски отдел "Убийства".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега