Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Националното турне на "Легендите" стартира от Бургас

Националното турне на "Легендите" стартира от Бургас

Националното турне на най-новата супергрупа „Легендите“ стартира с пилотни концерти на 14 септември в Летен театър - Бургас и на 15 септември в Летен театър - Варна, от 20:30 часа. Двете мащабни музикални събития са само началото.

Националното турне на най-новата супергрупа„Легендите“ стартира с пилотни концерти на14 септември в Летен театър - Бургас и на 15 септември в Летен театър - Варна,от 20:30 часа. Дветемащабни музикални събития са само началото.

Едни от най-обичанитебългарски  музиканти Константин Марков иСтенли от Тангра, Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, МиткоКърнев от D2, и Любо Киров, се събират за поредица от концерти в цялаБългария, с които ще пресъздадат историята на българския рок, чрезнай-емблематичните си песни от последните години. 

„Концертите във Варна и Бургас са първитедва от турнето на „Легендите“, и за нас те са изключително важни. Силномотивирани сме да ги осъществим по най-добрия начин. Надяваме се хората, коитодойдат на тези концерти да получат едно ново и уникално преживяване и да ситръгнат доволни и щастливи“, коментира Митко Кърнев. 

Музикалнатарок-епопея ще бъде разказана от самите автори и изпълнители на хитовете, коитоще пресъздадат вечните си песни в оригиналните им аранжименти. Евъргрийните щебъдат и визуално представени чрез специална мултимедия, която напълно ще потопипубликата в духа на времето на любимите й песни. 

Рокспектакълът ще предложи и изненади - Константин Марков, Стенли,Константин Цеков, Йордан Караджов, Митко Кърнев и Любо Киров тепърва се готвятда влязат в нови и нетипични за тях роли! Стенли ще пее хитове на D2, ДанчоКараджов – на група ТЕ, а Любо – на ФСБ, като същевременно ще покаже и умениякато барабанист!  

Еднасвоеобразна машина на времето, която ще преведе публиката през историята набългарската рок музика – това е идеята, която събира и ражда „Легендите“.  Билети - в мрежата на Eventim.bg и касите на летните театри. 

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/OwFxscFdcv4 frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега