Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нашата Коледа: Маса за чудо и приказ!

Нашата Коледа: Маса за чудо и приказ!

Предстоят ни партита и банкети, събирания с близки и приятели, роднински вечери и другарски срещи.

10 дни остават до Коледа! Предстоят ни партита и банкети, събирания с близки и приятели, роднински вечери и другарски срещи. А това означава само едно - тежки трапези и щастливи наздравици. Но декорацията е един от важните елементи за всяко събиране, особено около Коледа. Предлагаме Ви няколко идеи за украса на празничната трапеза.

Естествено, иглолистните клонки са сред основните символи на празника. Можете да поставите клонки във ваза, да направите настолен венец, или просто да постелите масата с ивица клонки в средата.

Важен елемент са и свещите. У нас традиционно се поставя свещ върху питката, но на масата също може да поставите декоративни свещи, които да озарят със светлината си трапезата Ви.

Поставете различни по големина и размер свещи и свещници за по-пъстър изглед. Експериментирайте с аранжирането на свещите, но не забравяйте безопасността - те не трябва да се допират помежду си и до лесно възпламеними материали.

Традиционните цветове за коледната трапеза са червено, зелено, сребърно и златно. Избягвайте твърде пъстрите комбинации за по-елегантен вид. Тъй като храната и напитките на масата също са цветни, по-семплата комбинация от цветове в украсата ще смекчи шаренията.

Цветята също имат място на коледната трапеза, въпреки че не са “типично коледни”. Особено ако ги аранжирате с коледни символи като снежинки, панделки, орнаменти за елхата и т.н.

Коледните фигурки, пищни комбинации от символи и множество орнаменти в случая са позволени. Макар да претрупват масата с реално ненужни неща, все пак е Коледа - празник, на който трябва да се усеща изобилието.

Ако каните гости, може да поставите в чиниите малки подаръчета, картички или други сувенири за всеки един от тях. Ако правите предварително разпределение на местата, надпишете даровете.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега