Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Недоволни "клиенти" пребиха гадателка в Нова Загора

Недоволни "клиенти" пребиха гадателка в Нова Загора

Нападателите й са задържани и срещу тях са повдигнати обвинения.

Недоволни "клиенти" пребиха гадателка в Нова Загора. 69-годишната незряща жена е била открита в безпомощно състояние от сина си. Към момента пострадалата е настанена в лечебно заведение в Сливен с множество фрактури и наранявания, с опасност за живота. Нападателите й са задържани и срещу тях са повдигнати обвинения, информират от пресцентъра на МВР.

Криминалистите започват работа по случая след получен сигнал на 17 юли. Подателят е 38-годишния син на потърпевшата. Според разказа му, майка му живеела сама в Нова Загора. Когато я посетил, я открил пребита и в безпомощно състояние. При постъпването й в болница се оказва, че е получила фрактури на ръцете и лицевите кости, както и множество други наранявания по тялото.

В началото на разследването основните версии на полицаите са три. Една от тях обаче излиза на преден план. Оказало се, че пострадалата заработвала като гадателка. Миналата година семейство от Котел потърсило помощ от нея за справяне със здравословен проблем.

Жената не успяла да им помогне и в резултат "клиентите" й потърсили помощ другаде. Междувременно обаче решили, че 69-годишната врачка умишлено им причинява беди и замислили отмъщение. Така на 15-ти срещу 16-те юли те проникнали в дома й докато  спи и й нанесли множество удари с твърд предмет.

След провеждането на редица процесуално-следствени и оперативно-издирвателни действия на 2 август в град Котел са задържани трима души - 58-годишен мъж, 35-годишният му син и 26-годишно момче, всички от Котел. След доклад на случая в прокуратурата, мярката им за задържане била удължена до 72 часа, а с решение на Окръжен съд-Сливен на двамата по-млади мъже е наложена мярка за неотклонение "домашен арест", а на бащата - "парична гаранция".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега