Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Незаконните сергии ще изчезнат от "Слънчев бряг", зарече се Ангелкова

Незаконните сергии ще изчезнат от "Слънчев бряг", зарече се Ангелкова

„Процедурата по събарянето на незаконните обекти в курорта „Слънчев бряг” трябва да се стартира. Акцията по събарянето на незаконните временни обекти трябва да започне от там, където е спряла преди време. Ще се направят проверки и преброяване на нерегламентираните павилиони и сергии.“ Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова при посещението си в курортния комплекс.

„Процедурата по събарянето нанезаконните обекти в курорта „Слънчев бряг” трябва да се стартира. Акцията посъбарянето на незаконните временни обекти трябва да започне от там, където еспряла преди време. Ще се направят проверки и преброяване на нерегламентиранитепавилиони и сергии.“ Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова припосещението си в курортния комплекс.

По данни на регионалнотоминистерство, незаконните обекти в курорта са 560. По неофициални данни, обаче,те са много повече. В тях се продават закуски, скара, дюнери, фалшиви марковидрехи и т.н. Те са разположени по тротоарите, градинките и загрозяват облика накурорта. И този проблем съществува от години, оставайки без решение.

Ангелкова посети „Слънчев бряг“за среща с представителите на бизнеса. Целта бе да се запознае на място спроблемите на бранша и заедно да се потърсят начини за тяхното разрешаване. ОтСъюза на собствениците отново поставиха въпросите с лошата инфраструктура,липсата на отводнителна дъждовна канализация, шума от откритите нощнизаведения, липсата на ред и сигурност в „Слънчев бряг”.

По време на работната среща надневен ред бе изваден и проблемът относно сигурността в курорта. По тази темаАнгелкова заяви, че ще разговаря с министъра на вътрешните работи ВеселинВучков за да се уточни колко полицейски служители могат да обезпечат презлятото безопасността в „Слънчев бряг”. Двамата ще обсъдят и искането на браншаза създаване на туристическа полиция.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега