Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Непознат задърпа чужди деца в центъра на Бургас

Непознат задърпа чужди деца в центъра на Бургас

Мъжът е бил в еуфорично състояние, бил е на митинга по случай Деня на труда, когато е видял децата и ги е хванал за ръка.

Непознат задърпа чужди деца на улицата посред бял ден, при това в центъра на града. Историята сподели майката на едното от тях - Боряна Ташева в социалната мрежа "Facebook". От пресцентъра на ОДМВР - Бургас посочиха, че в случая категорично не се касае за опит за отвличане.

"Мъжът е бил в еуфорично състояние, бил е на митинга по случай Деня на труда, когато е видял децата и ги е хванал за ръка", обясни говорителят на полицията пред "PoligrafF". По думите й, мъжът има регистрация в Центъра за психично здраве. Той е известен на властите с неадекватни прояви.

Сцената се разиграла в района на "Компаса" на пешеходната улица "Александровска" в почивния 1-ви май. Жената и съпругът й били на разходка с момченцето си, което е на три години и половина, както и с племеницата си на 8 годинки. Възрастните стоели на няколко метра от децата, които си играели, когато непознат мъж заговорил малчуганите, след което ги задърпал в неизвестна посока.

Съпругът на бургазлийката веднага реагирал и тръгнал след него. Мъжът пуснал децата и побягнал. Семейството подало сигнал в полицията и само след минути мъжът бил задържан. Разтревожените родители го разпознали.

"Просто искам да ви кажа да внимавате, защото след някой друг ден пак ще е на свобода и може да посегне на други деца. В случая аз не бях сама но можеше да бъда и бременна в деветия месец, не знам как щях да се справя!", пише още разтревожената майка.

От полицията уверяват, че мъжът не е опасен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега