Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Непълнолетен крадял златните синджири на бургазлийки, хванаха го

Непълнолетен крадял златните синджири на бургазлийки, хванаха го

Непълнолетен крадял златните синджири на бургазлийки, хванаха го, съобщават от полицията.

Непълнолетен крадял златните синджири на бургазлийки, хванаха го, съобщават от полицията. В резултат на полицейските действия на служители от сектор «Криминалана полиция» при Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е задържан 16-годишният П.К. от Бургас, който е извършител на следните престъпления:

- на 29.09.т.г. около 15.00 ч. в район ана бл. 22 в ж.к. «Изгрев» заедно с 16-годишния С.И. от Бургас, чрез издърпване от врата на 48-годишна бургазлийка отнели златен синджир с тегло около 6 грама, след което побягнали в посока СОУ «Йордан Йовков»;

- на 25.10.т.г. около 17.00 ч. в района до бл. 16 в ж.к. «Изгрев», чрез издърпване П.К. отнел от врата на 42-годишна бургазлийка златно кръстче, златно око и част от златен синджир с общо тегло около 5 грама;

- на 03.11.т.г. около 12.50 ч. в автобус, пътуващ по линия № 211, на автобусната спирка на ОУ «Климент Охридски», чрез издърпване от врата на 48-годишна бургазлийка, отнел златен синджир със златна плочка с изображение на «Дева Мария» с общо тегло 11 грама.

П.К. направил пълни самопризнания за извършените от него деяния, като с разрешение на прокурор от Бургаска районна прокуратура задържането на П.К. в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни лица в Бургас е удължен на 15 денонощия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега