Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Нефтохимик" и "Черноморец" ще играят благотворително за Тошко в неделя

"Нефтохимик" и "Черноморец" ще играят благотворително за Тошко в неделя

И двата отбора обявиха на търг фланелки, върху които ще положат подписите си участниците в дербито.

Звездните имена от най-силните години на "Нефтохимик" ще се включат в благотворително градско дерби срещу "Черноморец" в неделя на стадион “Лазур”. Носителите на вицешампионската титла от 1997 г. Малин Орачев, Георги Чиликов и Милен Георгиев ще влязат в състава на "зеления" тим на 15 септември. Заедно с тях на терена ще бъдат и съотборниците им Станимир Димитров, Милен Христов, Ганчо Евтимов и Николай Кръстев. По-рано станаха ясни имената на Станчо Цонев и Митко Трендафилов.

Мачът ще бъде в подкрепа на Тодор Кацаров. Той е с диагноза детска церебрална парализа (спастична квадрипареза) и се налага да провежда ежедневна рехабилитация. От шест години, периодично посещава клиника  в Полша, където с помощта на високотехнологичен робот “Локомат” постига значителен напредък в здравословното си състояние.

Тези терапии са неговият шанс да стабилизира тялото си и да стане по-самостоятелен. Те обаче са скъпи – всеки курс на лечение струва по 9000 лв.

За да се съберат достатъчно средства за благотворителната кауза, на стадиона ще бъдат поставени кутии за дарения, чрез които всички зрители на срещата ще могат да помогнат на Тошко.

И двата отбора обявиха на търг фланелки, върху които ще положат подписите си участниците в дербито. Наддаването се осъществява чрез съобщения с ценови предложения на Фейсбук страниците на "Нефтохимик" и "Черноморец".  Предложилите най-висока сума ще получат ценната фланелка на любимия си отбор след звездната среща на 15 септември.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега