Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нефтохимик отстъпи на Черноморец (Балчик) в равностоен двубой

Нефтохимик отстъпи на Черноморец (Балчик) в равностоен двубой

Нефтохимик загуби гостуването си на Черноморец (Балчик) с 2:1. Срещата бе равностойна с повече битка в средата на терена.

Нефтохимик загуби гостуването си на Черноморец (Балчик) с 2:1. Срещата бе равностойна с повече битка в средата на терена. Бургазлии се изправиха срещу тима на Балчик без две от най- опитните си попълнения -Цветомир Цонков и капитана на тима Станислав Жеков.

Домакините поведоха в 30-та минута, след центриране от фланга на Владислав Мирчев, Васил Калоянов откри резултата за Блачик. Малко след това „шейховете“ имаха възможност да изравнят. Стивън Славков центрира отдясно и Даниел Стоянов стреля в обратния ъгъл, но вратарят на домакините Християн Христов направи добра намеса и успя да избие топката в корнер.

В 70-та минута домакините отбелязаха и второто си попадение. След още пет минути игра гостите намалиха резултата. За 1:2 се разписа влезлият като резерва Виктор Янев. Той засече с глава центриране на Даниел Стоянов.

В последната минута на двубоя Цветан Филипов имаше възможност да изравни резултата. Той стреля от границата на наказателното поле, но топката мина над напречната греда.В следващия кръг на Втора лига предстои морско дерби. Нефтохимик посреща на стадион Българово отбора на Несебър на 18.04 (сряда), от 17:00 ч.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега