Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Никол поздрави Гришо за победата от сцената на X Factor

Никол поздрави Гришо за победата от сцената на X Factor

Видео от емоционалния момент бе разпространено в социалните мрежи.

Световно известната изпълнителка и жури в британското шоу "The X factor" Никол Шерцингер използва сцената на музикалния формат, за да поздрави гаджето си Григор Димитров с победата му на заключителния АТП турнир в Лондон. Красавицата изправи публиката в залата на крака, за да поздравят заедно българския тенисист с "Поздравления, Григор!". Видео от емоционалния момент бе разпространено в социалните мрежи.

Никол пропусна най-важния финал в кариерата на Григор заради четвъртфиналния концерт на музикалното шоу. Тя обаче междувременно се информирала за напредъка на нашето момче в мача срещу французина Давид Гофен. Според британските медии, минути след края на спектакъла, изпълнителката отишла да поздрави лично българския тенисист и семейството му.

Гришо също не пропусна да спомене любимата си в изявленията си след победата. Той й благодари, като посочи, че тя може да не е била в публиката, докато е играел, но има важна роля за неговите успехи. С двойното си любовно признание двамата категорично отхвърлиха непрекъснато разпространяващите се слухове за тяхната раздяла.

Григор и Никол са заедно от 2015-а година, като до този момент публичните им романтични изявления винаги са били рядкост. Двамата са били фотографирани в интимни моменти, но по правило са лаконични по въпросите за отношенията си и бъдещето на връзката си, когато говорят пред медиите.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега