Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: Кметът на Бургас ще се казва Димитър Николов

Николов: Кметът на Бургас ще се казва Димитър Николов

Ако спечели изборите, за "отличника на ГЕРБ" това ще бъде четвърти мандат на поста.

"Кметът на Бургас ще се казва Димитър Николов". Това заяви в ефира на NOVA бургаският градоначалник и зам.-председател на ГЕРБ в отговор на въпрос за изхода от местните избори през октомври.

Макар нито от партията, нито от неговия екип официално да потвърдиха участието на Николов във вота, номинацията му от изпълнителната комисия не бе нито неочаквана, нито изненадваща. Ако спечели изборите, за "отличника на ГЕРБ" това ще бъде четвърти мандат на поста кмет на Бургас. Припомняме Ви, че третият бе спечелен с рекордните 84% от гласовете на бургазлии.

„Предполагам, че избирателите ще изберат г-жа Фандъкова. Мисля, че може и да не се стигне до балотаж. Постигнатото до този момент в София и големите промени, на които сме свидетели, дават основание Фандъкова със самочувствие и с една добре балансирана кампания да спечели доверието от първи тур.
Местният вот е изключително мажоритарен, защото предизвикателствата в отделните общини са много различни. Хората основно залагат и разчитат на доказани хора, хора с биография, хора, които им вдъхват спокойствие, че ще ги поведат в правилната посока“, коментира още Николов, в качеството си на зам.-председател на ГЕРБ във връзка с кандидатурата на Фандъкова за кмет на София.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега