Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов: Не се чувствам като "отличник" на ГЕРБ, върша си работата

Николов: Не се чувствам като "отличник" на ГЕРБ, върша си работата

„Не се чувствам като „отличника“ на ГЕРБ, просто си свършихме работата. Аз бях пред очите на хората през последните години, със своята активност, със своите слабости и недостатъци. Гражданите на Бургас имаха възможност да преценят за кого да гласуват“.

„Не се чувствамкато „отличника“ на ГЕРБ, просто си свършихме работата. Аз бях пред очите нахората през последните години, със своята активност, със своите слабости инедостатъци. Гражданите на Бургас имаха възможност да преценят за кого дагласуват“. Така коментира Димитър Николов рекордната си победа на първи тур наМестните избори в ефира на бТВ.

В качеството сина зам.-председател на партията, той подчерта че никой не налива целево пари вБургас, а ГЕРБ не се опитва да превърне града във „визитна картичка напартията“. „Спечелените програми са спечелени с много усилия, в конкретнаобстановка. Нека оценим качествата на екипите, защитавали тези проекти“,коментира Николов.

По отношение нарезултатите от местния вот, Димитър Николов определи победата на ГЕРБ в редицаобщини като потвърждение на управленската формула – на правителство истабилност в държавата.

„Ние имаме близо130 от 265 общински кметове. Според мен местната власт е експонирана вуправлението“, допълни Николов. По думите му, партията е спечелила симпатиите ив много смесени райони, тъй като гражданите вече „припознават ГЕРБ като партия,която може да реши проблемите на местно ниво“.

„Пропука се тазитвърдост от страна на ДПС. Това трябва да се оцени. Ние положихме много усилияв тези „смесени общини“ да работим с гражданите да припознаят нас и първитерезултати са радостни“, заяви Николов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега