Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Николов и Кралев поритаха футбол в Бургас по случай Европейската седмица на спорта

Николов и Кралев поритаха футбол в Бургас по случай Европейската седмица на спорта

Днес Бургас отбеляза Европейската седмица на спорта.

Днес Бургас отбеляза Европейската седмица на спорта с редица прояви в целия град. Специален гост бе министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Заедно с кмета на Бургас - Димитър Николов, той се включи в няколко от събитията, включени в програмата за деня. Двамата дори поритаха футбол заедно с бургаските деца.

Началото на празничната програма бе дадено в ОУ "Братя Миладинови", чийто двор бе изцяло обновен. Там се проведе футболна среща между бургаските ученици и техни гости от Четвърто основно училище "Кирил Христов" - Стара Загора.

По-късно в двора на ОУ "Васил Априлов" бе проведена демонстрация на Полицейска лична защита от служители на ОД на МВР - Бургас, както и задържане с куче, което е част от програмата на Детските полицейски управления на ОУ "Васил Априлов",  ОУ "Свети княз Борис I" и ОУ "Свети Климент Охридски".

Състезатели на клуб "Корсар" показаха своите умения по фехтовка, а мажоретките на Търговската гимназия изиграха най-новото си съчетание. В двора на училището бе направена и презентация на уреди за превенция на различни заболявания, демонстрация на алкохолни очила и анализатор на телесни мазнини (Body Fat Monitor) от служители на  РЗИ - Бургас.

Програмата завърши на пл. "Атанас Сиреков" пред Община Бургас, където имаше "Женски футболен хепънинг" с участието на ЖФК "Бургас", както и демонстрация на степ аеробика и канго джъмп.

Общото послание на кмета и министъра беше децата и възрастните да се движат и спортуват повече, а държавната и местна власт ще продължат да изпълняват още по-активно ангажимента си да осигуряват необходимите за това условия. От Министерството на младежта и спорта раздадоха тематични подаръци за всички участници в днешните събития - тениски, футболни, баскетболни и волейболни топки. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега