Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нинова поиска оставката на Главчев като председател на НС

Нинова поиска оставката на Главчев като председател на НС

Мотивите на социалистите са, че ръководителят на Парламента "нарушава правилата, не си изпълнява задълженията и е проводник на езика на омразата".

Председателят на БСП Корнелия Нинова обяви, че събира подписка с искане за оставката на Димитър Главчев като председател на Народното събрание. Мотивите на социалистите са, че ръководителят на Парламента "нарушава правилата, не си изпълнява задълженията и е проводник на езика на омразата". По думите на Нинова, Народното събрание не работи вече шеста седмица и това трябва да се промени.

"Имаме заседания по 23 минути. Така ще бъде и тази седмица. В същото време законите, които ние внасяме, не се гледат нито в комисия, нито в зала", допълни тя. Нинова обвини ГЕРБ в радикализация и цитира стенограми, според които БСП е: „небългарска политическа партия“, „клахте българите, както и турчин не ги е клал“, „дано не се повтаря никога повече управлението на БСП, което представлява утопията на властта“.

"Г-н Главчев грубо и системно не изпълнява правилника на НС и чл. 155, според който трябва да вземе отношение и да накаже за това, че народни представители отправят лични нападки, оскърбителни думи, жестове или заплахи против когото и да било - думи, които увреждат доброто име, непристойно поведение и др.", подчерта Нинова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега