Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нов български сериал потапя зрителите в атмосферата на Слънчев бряг

Нов български сериал потапя зрителите в атмосферата на Слънчев бряг

Лятото в ефира започва на 21-ви февруари.

Лято, слънце, море и един Слънчев бряг. Това предстои след броени дни в българския телевизионен ефир. Сезонът ще стартира много преди лятото да се настани на нашите ширини със сериала "Съни бийч". Пилотният епизод ще бъде излъчен на 21-ви февруари, от 20:00 часа по bTV.

Телевизионното шоу повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните преживявания на персонажите. В центъра на историята стоят четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/.

По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци.

Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи. Това е младият син на собственика на хотела - арогантният и несигурен Никола /Явор Бахаров/ - разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали. Сега той е готов за отмъщение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега