Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови две бели лястовички се излюпиха в "Горно Езерово"

Нови две бели лястовички се излюпиха в "Горно Езерово"

Нови две бели лястовичета се появиха на бял свят, отново в бургаския квартал "Горно Езерово". Под стряхата на същата къща - на семейство Илияна, Любомир и Ралица Петрови.

Нови две бели лястовичета се появиха на бял свят, отново в бургаския квартал "Горно Езерово". Под стряхата на същата къща - на семейство Илияна, Любомир и Ралица Петрови. Белите лястовици не са нещо ново за семейството, защото за трети път къщата им става дом за "птиците на надеждата".

Преди месец в дома на Петрови се излютиха четири птички, от които две бели. Сега са пет, като отново белите лястовички са две. 

Толкова са бързали при построяването на гнездотото си, че то се оказа тясно за новите обитатели. Натежа доста и падна днес. За щастие в ръцете на рожденичката Илияна, която е домакинята на къщата. "Това вече е знамение: вече вярвам, че това са душите на баба и дядо (починалите  свекър и свекърва - б.р.), които ни наблюдават отгоре и ни се радват. Както знаем, където цари добро, се ражда винаги нещо ново", даде своето обяснение Петрова пред в."24 часа".

След падането на мъниците от високо наблизо са преминавали лакоми котки. "Цяло щастие е, че не ги изядоха", каза Илияна Петрова. Любомир пък реши да им направи нов дом. Взе кашонче, изряза го. Лястовичетата кръжаха наоколо. Не посмяха веднага да влязат в новото "гнездо". Но сега вече родителите се "настаниха", потвърди съпругата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега