Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови тротоари и икономично осветление променят облика на кв. Свети Георги в Поморие

Нови тротоари и икономично осветление променят облика на кв. Свети Георги в Поморие

Улица „Княз Борис I” в квартал „Свети Георги” Поморие вече е по-приветлива, достъпна и с модерен облик, в резултат от работата на Общинско предприятие „Благоустройство,комунални и строителни-ремонтни дейности”.

Улица „Княз Борис I” в квартал „Свети Георги” Поморие вече е по-приветлива,достъпна и с модерен облик, в резултат от работата на Общинско предприятие„Благоустройство, комунални и строителни-ремонтни дейности”. 

Напълно е обновена цялататротоарна настилка от южната страна на ул. „Княз Борис I”, в участъка от ЦДГ „Веселушко” доавтогарата, а на всички пешеходни пътеки са изградени подстъпи за хора сувреждания и майки с детски колички.Пространството предвсеки гараж е подсилено чрез павета с по-висока носимост, така че новите плочкида не се рушат при постоянното качване на моторни превозни средства.

Монтираниса и ограничителни елементи, които предпазват от нерегламентираното паркиранена автомобили и осигуряват на пешеходците спокойно и безпрепятственопреминаване.Успоредно с товатече и замяна на старите електрически стълбове, комуникациите се прибират подземята и неприятната гледка на висящи и опасно преплетени кабели скоро щеизчезне напълно. Вече са разположени 23 нови стълба, отремонтирани са 2съществуващи и е инсталирано по-качественото и икономично LED осветление.

От двете страни на всеки стълб сапоставени близо 50 броя енергоспестяващи крушки по 27 и 80 вата, коитоосветяват едновременно  пътното платно итротоара.Предстои да бъдеинсталирано LEDосветление и в частта между автогарата и изхода на Поморие в посока Бургас.Общинското предприятие планира поетапно благоустрояване и на други улици вграда, като вече се извършва подмяна на настилките в два големи участъка открайбрежния булевард „П.К.Яворов”.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега