Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новият филм за Мечо Пух - без китайска премиера

Новият филм за Мечо Пух - без китайска премиера

Мечето бе баннато от азиатската страна.

Новият филм за мечето на Алън Александър Милн - Мечо Пух е тук! Световната премиера отмина и лентата вече трупа почитатели, но... не и в Китай. Най-новият проект на Дисни няма да има премиера в азиатската държава. Властите там отказват да дадат обяснение, но са забранили закупуването на хитовата продукция.

Всъщност "враждата" между Китай и Пух датира от миналата година, когато изображения на мечето изчезнаха от социалните мрежи и сайтовете в страната. А причината - сравнението на образа на Пух с лидера Си Дзинпин.

Всичко започнало през 2013-а година, когато в интернет плъзнали колажи на Си Дзинпин и американския президент Барак Обама, заедно с кадър от анимационната поредица, в която Пух върви редом с Тигъра.

Оттогава нататък потребителите редовно сравнявали снимки на лидера си с кадри от филмчетата. Постепенно интернет регулаторите започнали да блокират изображения с Мечо Пух, в опит да ограничат все по-по-популярните колажи.

Новият филм "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух" представя малкото момче от книгата на А. А. Милн като пораснал мъж, улисан в грижите си на възрастен. И точно тогава Мечо Пух се появява отново, за да напомни на своя стар приятел за безгрижието и щастието от детството му.

Главната роля е поверена на Юън Макгрегър, а режисьор е Марк Фостър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега